Jauheliharulla (karppaus.info)

Kuulota sipuli reilussa oliiviöljyssä.

Laita jauheliha astiaan ja mausteita oman maun mukaan( esim.

pippuria 2rkl, suolaa 1tl, yleismauste 2rkl).

laita joukonjatkoksi kananmunat, creme bonjour ja lopuksi sipulit(viilentyneinä).

Sekoita hyvin.

Laita taikina leivinpaperille ja levitä tasaiseksi.

Taikinalevyn päälle höylää kermajuustoa tasainen yhden siivun kerros.

Lopuksi kääri taikina rullalle.

Viimeiseksi "kääretorttu" uuniin 225astetta ja 45minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Makes
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 8.8g33kcal2g0g2.8g0g
Pekoni, Euroshopper5.3g15kcal0.8g0.1g1.3g0g
Jauheliha, sika-nauta 66g146kcal11.5g0g11.2g0g
Kananmuna kuoreton 9g13kcal1.1g0g0.9g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 11g43kcal0.2g0.2g4.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana222g503kcal31.4g1.6g41.6g0.4g
Valittu annoskoko111g252kcal15.7g0.8g20.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna55g126kcal7.9g0.4g10.4g0.1g
Arvot/100g100g227kcal14.2g0.7g18.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201809