Makkarakastike

Paista makkara ja sipuli öljyn kera.

Mausta suolalla ja grillimausteella.

Lisää joukkoon jauhot.

Lisää vesi kun jauhot on kuullotettu.

Lisää ketsuppi.

Anna hautua hetken ja tarjoile perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grillimakkara, Atrilli, Atria44g88kcal3.8g4.4g6.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 44g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix10g4.9kcal0.1g1g0g0g
Sipuli (kuorittu)6g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g4.9g44kcal0g0g4.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.2g7.5kcal0.2g1.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana221g292kcal8.4g14.4g22g0.4g
Valittu annoskoko111g146kcal4.2g7.2g11g0.2g
Annoskoko puolitettuna55g73kcal2.1g3.6g5.5g0.1g
Arvot/100g100g132kcal3.8g6.5g9.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271823