Markuksen kasvissosekeitto

Keitä ja soseuta vihannekset mahdollisimman vähässä vedessä.

Mausta pippurilla ja yrteillä.

Lisää kerma ja juusto.

Hauduta ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Hp76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 28g21kcal0.5g4.4g0.1g0.3g
Bataatti, kuorittu 19g15kcal0.3g3.2g0g0.6g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 19g6.4kcal0.2g1g0g0.5g
Lihaliemikuutio Maggi1.4g3.8kcal0.1g0.1g0.3g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%6.2g6.9kcal0.2g0.2g0.6g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto6.2g18kcal1.2g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana221g142kcal5g17.8g4.8g2.8g
Valittu annoskoko111g71kcal2.5g8.9g2.4g1.4g
Annoskoko puolitettuna55g36kcal1.3g4.5g1.2g0.7g
Arvot/100g100g64kcal2.3g8.1g2.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=149902