SOSEKEITTO SULATEJUUSTOLLA

Keitä kuutioituja juureksia ja sipuleita kasvisliemi-vedessä (johon olet lisännyt hieman pippuria ja lorauttanut soijaa) n 45 min. Lisää valkoviini, hunaja ja suolaa.

Soseuta.

Kuumenna uudelleen ja lisää sulatejuusto.

Sekoita jotta sulaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Setsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g16g9kcal0.2g2g0g0.1g
Palsternakka 3.1g2kcal0g0.4g0g0.1g
Purjosipuli 4.4g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g5g13kcal0.7g0.2g1g0g
Valkoviini, kuiva, 12%4.4g3.7kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.4g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 0.3g1kcal0g0.3g0g0g
Soijakastike 0.5g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana221g64kcal2g6.4g2.2g0.6g
Valittu annoskoko111g32kcal1g3.2g1.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna55g16kcal0.5g1.6g0.6g0.2g
Arvot/100g100g29kcal0.9g2.9g1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153499