Kesäkurpitsapaistos

Raasta kesäkurpitsa ja suolaa se kevyesti, ja purista hetken päästä vesi pois.

Sekoita kananmuna, jauho ja parmesaaniraaste sekä yrttimausteet.

Paista pizzakivellä tai uunipannulla (180 astetta) noin 20 minuuttia kunnes se on kuivahko ja alkaa ruskistua.

Lisää loput ainekset tässä järjestyksessä ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 394 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 28g5.1kcal0.2g0.7g0.1g0.2g
Kananmuna kuoreton 16g22kcal1.9g0g1.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.8g10kcal0.3g2g0g0.1g
Parmesan formaggio da pasta2.8g13kcal1.1g0g0.9g0g
Basilika, tuore 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaattikastike, Basilico, Barilla28g15kcal0.4g1.9g0.6g0.3g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Paprika vihreä 11g2.4kcal0.1g0.3g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss14g44kcal3.4g0.1g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana222g230kcal15g11g12.8g2.2g
Valittu annoskoko111g115kcal7.5g5.5g6.4g1.1g
Annoskoko puolitettuna55g57kcal3.8g2.8g3.2g0.6g
Arvot/100g100g104kcal6.8g5g5.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235318