J14 Makaronilaatikko

Paista jauheliha ja sipuli, mausta.

keitä makarooni suolavedessä ja valuta
voitele vuoka ja tee maitomunaseos.

kaada kaikki vuokaan ja paista.

Pinnalle ruiskorppujauhoja.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 197 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt jauheliha (Reilu), annos 400g28g47kcal5.6g0g2.8g0g
Makaroni ( tumma Torino )21g74kcal3.8g12.5g0.8g1.3g
Kananmuna kuorineen punnittu7.7g10kcal0.9g0g0.7g0g
Milbona Maito rasvaton42g14kcal1.4g2.1g0g0g
Sipuli 6.3g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 2.1g2.3kcal0.2g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Culinesse (Flora), annos 10g2.8g13kcal0g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana221g323kcal24g30.4g11.4g2.8g
Valittu annoskoko111g161kcal12g15.2g5.7g1.4g
Annoskoko puolitettuna55g81kcal6g7.6g2.9g0.7g
Arvot/100g100g146kcal10.8g13.7g5.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=442750