Makaronilaatikko

Keitä makaronit.

Kuullota sipuli sekä paista jauheliha.

Mausta jauheliha jauhelihamausteella sekä grillausmausteella.

Valmista lihaliemi laittamalla 3-5 dl:aan kiehuvaa vettä 2 lihaliemikuutioita.

Valmista munamaito (3-4 munaa ja loput rasvatonta maitoa, niin että nesteeksi tulee n. 5dl).

Sekoita makaronit ja sipuli-jauheliha seos ja kaada voideltuun vuokaan.

Kaada munamaito sekä lihaliemi sekaan.

Laita uuniin n. tunniksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g13g16kcal1.9g0g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi0.7g1.9kcal0.1g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen7.8g2.6kcal0.3g0.4g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)6.2g14kcal0.8g0g1.2g0g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g13g17kcal2.4g0g0.9g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0.5g4.5kcal0g0g0.5g0g
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 50g53kcal2g9.7g0.4g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana222g224kcal15.2g21.2g8.6g2.2g
Valittu annoskoko111g112kcal7.6g10.6g4.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna56g56kcal3.8g5.3g2.2g0.6g
Arvot/100g100g101kcal6.9g9.6g3.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113408