Helppo kanakeitto

Keitetään lihat litrassa vettä kypsäksi, mausteita saa halutessa laitta keittoliemeen.

Keitto kattilaan laitetaan 3 l vettä+ perunasipulit+ juurekset ja liemikuutiot.

Tarkista maku ja mausta lisää maun mukaan.

Ei tarvi keittää monta minuuttia niin on kypsää.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 19g23kcal4g0g0.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 23g17kcal0.4g3.4g0g0.3g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g5.6g1.6kcal0.1g0.3g0g0.2g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 0.6g2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana222g86kcal9.2g7.6g2g1g
Valittu annoskoko111g43kcal4.6g3.8g1g0.5g
Annoskoko puolitettuna56g22kcal2.3g1.9g0.5g0.3g
Arvot/100g100g39kcal4.1g3.4g0.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221824