Muna-anjovispiirakat

Nypi taikina ja jätä jääkaappiin lepäämään.

Hauduta purjo pehmeäksi.

Ketiä munia 8 min, jäähdytä ja hienonna haarukalla.

Leikkaa anjovikset saksilla paloiksi.

Sekoita purjo, anjovikset, tilli ja munasilppu.

Painele taikina muffinssivuokien pohjalle.

Jaa päälle muna-anjovisseos.

Sekoita muna kermaviiliin masuta suolalla ja pippurilla, lusikoi päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta. 200-asteinen uuni noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 125g889kcal0.9g0.5g100.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 217g744kcal22.1g151.8g2.6g7.6g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 21g18kcal0.6g0.9g1.3g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 229g327kcal28.7g0.7g23.5g0g
Anjovis 68g174kcal19.5g6.5g7.7g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 83g54kcal2.7g4g2.9g0g
Purjosipuli209g40kcal3.8g5g0.4g4.4g
Tilli, tuore 13g3.7kcal0.5g0.1g0.1g0.3g
Pizzajuusto, valio83g284kcal20.8g0g21.7g0g
Muna, annos 60g50g44kcal3.8g0.4g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2200g5151kcal206.8g339.8g326.6g24.6g
Valittu annoskoko1100g2575kcal103.4g169.9g163.3g12.3g
Annoskoko puolitettuna550g1288kcal51.7g85g81.7g6.2g
Arvot/100g100g234kcal9.4g15.4g14.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133831