Vappumunkit

Tehdään kuten pullataikina.

Rypsiöljy on paistamiseen, tietenkin paistoastiaan laitetaan enemmän rasvaa, mutta suurinpiirtein tuo 300 g menee paistamiseen.

Öljyn pitää olla kuumaa, muuten se imeytyy munkkeihin ja sitten rasvaa reilusti.

Reseptistä tulee n. 70 annosta ja yksi annos painaa n. 55 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 86g762kcal0g0g86.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 522g1793kcal53.2g365.7g6.3g18.3g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 57g408kcal0.4g0.2g45.9g0g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, annos 2g2.9g8.9kcal0.3g2g0.2g0.8g
Sokeri 49g198kcal0g48.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 63g90kcal7.9g0.2g6.5g0g
Hiiva 29g21kcal3.8g0.3g0.1g2g
Vesi, vesijohtovesi 144g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 144g65kcal4.3g6.9g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2200g6692kcal139.8g848.2g294.6g42.2g
Valittu annoskoko1100g3346kcal69.9g424.1g147.3g21.1g
Annoskoko puolitettuna550g1673kcal35g212.1g73.7g10.6g
Arvot/100g100g304kcal6.4g38.6g13.4g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177070