Mariannekakku

Vatkaa sokeri ja rasva kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vatkaten.

Lisää kuivat aineet ja rouhitut marianne karkit.

Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Anna hetken jäähtyä ennen kumoamista.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g200g1477kcal0g0g163.7g0g
Sokeri175g709kcal0g174.5g0g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl174g228kcal22.6g0.9g14.9g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)399g1238kcal67.9g215.6g11.6g51.9g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8g32kcal0g7.9g0g0g
Marianne crush 150g140g601kcal1.7g120.2g11.7g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2200g8587kcal185g1042g403.8g108.6g
Valittu annoskoko1100g4293kcal92.5g521g201.9g54.3g
Annoskoko puolitettuna550g2147kcal46.3g260.5g101g27.2g
Arvot/100g100g390kcal8.4g47.4g18.4g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=184622