Sosekeitto

Kuori vihannekset, lisää kiehuvaa veteen, ota keitinvesi talteen.

Soseuta ainekset, lisää keitinvettä ja juustopala.

Kiehauta sen verran että juusto sulaa-

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 160g122kcal3g24.8g0.3g1.6g
Porkkana 280g92kcal1.7g15.6g0.6g7.1g
Kirsikkatomaatti, ulkomainen (La palma), annos 100g160g32kcal1.9g5.1g0.6g1.8g
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g100g280kcal19g0g22g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2200g1050kcal51.2g91g47g21g
Valittu annoskoko1100g525kcal25.6g45.5g23.5g10.5g
Annoskoko puolitettuna550g263kcal12.8g22.8g11.8g5.3g
Arvot/100g100g48kcal2.3g4.1g2.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265529