Broilerikeitto valkosipulilla

Kuori ja pilko sipulit.

kuullota sipulit pehmeiksi.

Lisää kanaliemi kuutio ja vesi.

Pilko porkkana, purjo ja kesäkurpitsa.

Lisää kasvikset ja paistetut broilerin suikaleet kattilaan.

Keitä noin 15min.

Mausta sitruunanmehulla ja pippurilla.

Ripottele pinnalle persilijaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 550 grammaa

Anskuep
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4g4.2kcal0.3g0.7g0g0.1g
Oliiviöljy 7g62kcal0g0g7g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g195g82kcal3.1g16.8g0.2g0g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Kanamestari), annos 100g225g247kcal51.7g0g4.5g0g
Kanakuutio 2 x 2 cm (Happy chef), annos 100g50g63kcal12.2g2.4g0.5g0g
Kesäkurpitsa75g13kcal0.3g1.9g0.4g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g65g18kcal0.4g3.9g0.1g1.6g
Purjosipuli 100g23kcal1.8g2.4g0.2g2.1g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore2g0.5kcal0g0.2g0g0g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Persilja 2g0.5kcal0g0g0g0.2g
Vesi350g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2200g1043kcal140.4g59.4g25.8g10g
Valittu annoskoko1100g521kcal70.2g29.7g12.9g5g
Annoskoko puolitettuna550g261kcal35.1g14.9g6.5g2.5g
Arvot/100g100g47kcal6.4g2.7g1.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=367010