Mustikkapiirakka (hedelmäsokerilla)

100g 60% leivontamargariinia
30g (vajaa puoli desiä) hedelmäsokeria
1 muna
1 dl kaurahiutaleita
1,5 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

Täyte:
4 dl = 200g mustikoita
30g hedelmäsokeria
2 tl perunajauhoja

Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaahdoksi.

Lisää muna edelleen vatkaten.

Lisää keskenään sekoitetut kaurahiutaleet, vehnäjauhot ja leivinjauhe.

Levitä taikina voidellun vuoan pohjalle ja reunoille.

Sekoita täytteen aineet ja pane taikinan päälle vuokaan.

Paista uunin keskitasossa noin 20-25 minuuttia, 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Juanita
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 20g67kcal0g16.3g0g0.3g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 60g243kcal0g59.9g0g0g
Mustikka metsä- 400g176kcal2g25.6g2.4g13.2g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 170g583kcal17.3g119g2g6g
Kaurahiutale 70g262kcal10.2g39.9g5.1g7g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 60g243kcal0g59.9g0g0g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 200g1074kcal1.8g1.4g120g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2200g5647kcal91.2g652.2g281.6g53g
Valittu annoskoko1100g2824kcal45.6g326.1g140.8g26.5g
Annoskoko puolitettuna550g1412kcal22.8g163.1g70.4g13.3g
Arvot/100g100g257kcal4.1g29.6g12.8g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=62306