Ruis-mustikkahyve

Lisäksi muutama ruokalusikallinen Hermesetasta ja vähän kardemummaa.

Vaahdota munat ja sokeri + makeutusaine.

Lisää vaahtoon ruisjauhot ja kermaviili sekä kardemumma ja mustikat.

Jaa neljään uuninkestävvän astiaan.

Paista 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Annina80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 4070g1792kcal20.3g260.5g24.4g134.3g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g698g2791kcal0g690.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 1744g2190kcal191.9g4.5g157.3g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 2907g2501kcal90.1g127.9g174.4g0g
Ruisjauho,luomu (Helsingin mylly), annos 100g581g1861kcal64g372.1g11.6g69.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g22266kcal732.6g2911.4g735.4g408.2g
Valittu annoskoko10000g11133kcal366.3g1455.7g367.7g204.1g
Annoskoko puolitettuna5000g5566kcal183.2g727.9g183.9g102.1g
Arvot/100g100g111kcal3.7g14.6g3.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=332807