Kaalikeitto talven alle

Värikäs keitto kylmän kosteisiin keleihin!

Valkokaali, punakaali pieneks.

Vesi kattilaan, kaalit sinne.

Karkeaksi raastetut porkkana ja lanttu lisätään kattilaan.

Paprika, purjo, sipuli suikaleeksi ja kattilaan.

Tomaattimurska seoksen päälle.

Ja jotain sieniä pitää laittaa mukaan.

Tähän laitoin kuivattuja mustatorvisieniä, käy keittoihin.

Sekoita.

Mausta.

Lisää myös ½tl pippurisekoitusta, jos tunnet niin.

Niin, ja Aromat antaa syvyyttä makuun.

Keittele mielenmukaan muutamia tunteja.

Nauti ja laihdu!

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Jalopeura
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 1507g419kcal17.9g61.2g3g31.7g
Vesi, vesijohtovesi 3768g0kcal0g0g0g0g
Punakaali 1080g280kcal16.9g37.8g2.2g20.5g
Purjosipuli 307g70kcal5.5g7.4g0.6g6.4g
Lanttu 201g58kcal2g9.2g0.6g3.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g477g134kcal2.9g28.4g1g11.9g
Paprika punainen 181g53kcal1.7g8.1g0.7g3.4g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)2010g502kcal20.1g110.5g0g28.1g
Riistafondi (Touch of taste), annos 15g50g28kcal2.5g4g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)301g81kcal3.9g14.5g0.6g5.1g
Soijakastike 30g18kcal1.6g2.9g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g38g72kcal0g17g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g50g15kcal0.5g2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g3460kcal151g606g18.4g221.4g
Valittu annoskoko10000g1730kcal75.5g303g9.2g110.7g
Annoskoko puolitettuna5000g865kcal37.8g151.5g4.6g55.4g
Arvot/100g100g17kcal0.8g3g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=145823