Bataatti-mungpapukeitto

Liota mungpapuja jääkaapissa n. 8 h ennen keittämistä.

Pilko porkkanat, sipuli ja bataatti paloiksi.

Lisää vettä päälle niin, että juurekset peittyvät ja keitä 10 min. Lisää sitten liotetut pavut sekaan ja keitä vielä 10-15 min. kunnes juurekset on pehmenneet.

Soseuta ja lisää vettä tarvittaessa.

Mausta.

236kCal/annos

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

K1rs1kka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 1418g1148kcal22.3g238.6g0.7g42.5g
Mungpapu, Risenta2181g6325kcal523.4g872.4g21.8g0g
Sipuli 600g181kcal7.5g28.8g1.2g10.2g
Kurkuma, annos 2g22g11kcal0g0g0.4g0g
Valkosipuli 109g118kcal8.6g17.8g0.7g2.3g
Korianteri, tuore, annos 20g218g44kcal4.4g8.7g1.1g6.5g
Vesi, vesijohtovesi 5453g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g15653kcal1132.4g2332.6g51.8g123g
Valittu annoskoko10000g7827kcal566.2g1166.3g25.9g61.5g
Annoskoko puolitettuna5000g3913kcal283.1g583.2g13g30.8g
Arvot/100g100g78kcal5.7g11.7g0.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207344