Kesäkurpitsakeitto

Kuullota sipulit + kesis.

Lisää valkosipulit paloina, maustejuttu sekä vettä ehkä 4dl ja kiehauta.

Heitä mukaan vehnäjauhoja ja soseuta.

Lisää chiliä, rakuunaa, mustapippuria, sitruunaa ja sitruunaruohoa + tilkka ruokakermaa.

Anna kiehua ihan vähän.

Laita keitto lautaselle, lisää vähän raejuustoa ja syö.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Heido
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 700g126kcal3.9g17.5g2.8g4.9g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g56g67kcal1.4g3.4g5g0.8g
Ruokakerma Valio 4% K&P200g120kcal2g9g8g1.2g
Luomu vehnäjauho (Pirkka), annos 30g30g104kcal3.3g20.7g0.7g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2204g923kcal26.4g116g33.6g20.2g
Valittu annoskoko1102g461kcal13.2g58g16.8g10.1g
Annoskoko puolitettuna551g231kcal6.6g29g8.4g5.1g
Arvot/100g100g42kcal1.2g5.3g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=289810