Pitza

Pohja sekoitetaan ja levitetään voidellulle pellille, saa jäädä löysäksi.

Paista jauheliha jne. Maun mukaan täytteitä ja juustoa.

Vähän juustoa/kevyempi juusto, vähemmän kaloreita.

Paista pohjaa n. 10 minuuttia 225 asteessa ensin, sitten n. 10 minuuttia täytteiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2940 grammaa

Sarilau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauralese 19g68kcal3.4g8.5g1.4g3.3g
Hiiva, 50g4.7g2.9kcal0.6g0.1g0g0g
Vesi375g0kcal0g0g0g0g
Neljänviljanhiutale 5.6g19kcal0.6g3.3g0.2g0.6g
Ruispuurohiutale19g60kcal1.9g12.2g0.4g2.6g
Vehnäjauho, sunnuntai61g213kcal7.3g43.3g1.3g1.8g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 225g512kcal42.7g0g38.2g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g169g34kcal1g6.4g0.5g2.4g
Bambunverso, Pirkka viipaloidut vedessä, 70 g26g6kcal0.4g0.8g0.1g0g
Vesi113g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Heinz7.5g7.7kcal0.1g1.8g0g0.1g
Juusto, Valio arkijuusto75g248kcal20.2g0g18g0g
Voi, 1 tl, 5 g3.8g27kcal0g0g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2205g2394kcal156.4g152.8g126.2g21.6g
Valittu annoskoko1102g1197kcal78.2g76.4g63.1g10.8g
Annoskoko puolitettuna551g599kcal39.1g38.2g31.6g5.4g
Arvot/100g100g109kcal7.1g6.9g5.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=244670