Lohikeitto Kipparikermalla

Puikulaperunoita
1,5 sipulia
2 porkkanaa
4,5 dl vettä
suolaa
mustapippureita
1 prk Kippari ruokakerma 10%
1 dl Kerma 5%
440 g lohifilettä
tuoretta tilliä

Lohko perunat, sipulit ja porkkanaat ja keitä vedessä lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja mustapippuria.

Lisää Kippari ja Ruoka 5% (vain 1dl).

Lisää lohipalat ja tuore tillisilppu.

Keitä vielä hetki niin että kala kypsyy.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 490 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 225g172kcal4.2g34.9g0.5g2.3g
Sipuli 113g34kcal1.4g5.4g0.2g1.9g
Porkkana 66g22kcal0.4g3.7g0.1g1.7g
Vesi, vesijohtovesi 253g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee 248g484kcal46.3g0g33.4g0g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g141g155kcal3.2g5.6g14.1g0g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g56g45kcal0.8g3.8g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2205g1822kcal112.6g106.8g102.2g11.8g
Valittu annoskoko1103g911kcal56.3g53.4g51.1g5.9g
Annoskoko puolitettuna551g456kcal28.2g26.7g25.6g3g
Arvot/100g100g83kcal5.1g4.8g4.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=295367