Tonnikalapizza

Sekoita pohjan aineet puuhaarukalla ja levitä uunipellille.

täytteet päälle, mausta sitruunapippurilla ja tillillä ja paista 225 noin puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 114g390kcal11.6g79.5g1.4g4g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl70g238kcal9.8g39.2g4.7g7.7g
Suola, annos 3g2.9g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 39g345kcal0g0g39g0g
Maitojauhe rasvaton 15g52kcal4.7g7.7g0.1g0g
Vesi175g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 5.8g10kcal0.3g2.2g0g0g
Tonnikala öljyssä (Rainbow)163g310kcal40.8g0g16.3g0g
Tomaattimurska 233g69kcal1.3g12.4g0.5g4.4g
Tomaattipyre (Eldorado), annos 70g41g41kcal1.6g8.2g0.2g0g
Kananmuna, keitetty 128g183kcal16g0.4g13.1g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa117g350kcal26.8g0g26.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2205g3973kcal225.8g299.2g204.2g32.2g
Valittu annoskoko1102g1987kcal112.9g149.6g102.1g16.1g
Annoskoko puolitettuna551g993kcal56.5g74.8g51.1g8.1g
Arvot/100g100g180kcal10.2g13.6g9.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90253