Browniet

Uunin keskitaso 180° n. 30 min.

1. Sulata voi ja suklaa vesihauteessa.

2. Lisää sokeri, kevyesti vatkatut munat ja jauhot, sekoita nopeasti mutta varovaisesti.

Lisää pähkinät rouhittuina.

3. Kaada taikina voideltuun vuokaan (esim pyöreä n. 20 cm halkaisijaltaan) ja kypsennä noin puoli tuntia.

Pinta saa olla rapea, mutta keskiosa kostea.

Anna jäähtyä ennen mahdollista kumoamista tai lusikoi suoraan vuoasta!

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Pipsahappo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 1450g10521kcal17.3g5.8g1179.1g0g
Suklaa tumma 1740g8990kcal67.9g926.9g539.5g92.2g
Sokeri 3075g12480kcal0g3071.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 1595g2276kcal199.4g4.8g163.5g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g1414g4384kcal240.4g763.6g41g183.8g
Cashewpähkinä 725g4164kcal145g136.3g336.1g25.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g85628kcal1340g9818g4518.4g602.8g
Valittu annoskoko10000g42814kcal670g4909g2259.2g301.4g
Annoskoko puolitettuna5000g21407kcal335g2454.5g1129.6g150.7g
Arvot/100g100g428kcal6.7g49.1g22.6g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178276