Sosekeitto

Kuori vihannekset, lisää kiehuvaa veteen, ota keitinvesi talteen.

Soseuta ainekset, lisää keitinvettä ja juustopala.

Kiehauta sen verran että juusto sulaa-

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 161g122kcal3g24.9g0.3g1.6g
Porkkana 281g92kcal1.7g15.6g0.6g7.2g
Kirsikkatomaatti, ulkomainen (La palma), annos 100g161g32kcal1.9g5.1g0.6g1.8g
Vesi, vesijohtovesi 402g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g100g281kcal19.1g0g22.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2208g1054kcal51.4g91.2g47.2g21.2g
Valittu annoskoko1104g527kcal25.7g45.6g23.6g10.6g
Annoskoko puolitettuna552g264kcal12.9g22.8g11.8g5.3g
Arvot/100g100g48kcal2.3g4.1g2.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265529