Paistetut banaanit ala Tuula

Kuori banaanit ja viipaloi ne paksuiksi viipaleiksi.

Kuumenna rasva ja kaneli pannulla.

Paista banaanit palat kauniin ruskeaksi n. 2-3 minuutti.

Mausta banannit kademummalla ja sokerilla.

Tarjoa esim.

vaniljajäätelön ja vaahterasiirapin kanssa.

Maisuvat myös lettujen kanssa

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, kuorittu 999g869kcal10.6g182.8g4g18g
Voi 37g271kcal0.4g0.1g30.3g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g27g97kcal0.9g21.2g0.9g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g20g62kcal2.2g12g1.4g5.6g
Sokeri 21g87kcal0g21.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2208g2770kcal28.2g474.8g73.2g47.2g
Valittu annoskoko1104g1385kcal14.1g237.4g36.6g23.6g
Annoskoko puolitettuna552g693kcal7.1g118.7g18.3g11.8g
Arvot/100g100g126kcal1.3g21.5g3.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461905