Raparperivaahto

Kiehauta raparperit, sokeri, vesi ja kardemumma, kaneli, vaniljasokeri pehmeäksi soseeksi.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää kermavaahtoon jäähtynyt raparperisose.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 402g136kcal2.8g22.1g0.4g5.6g
Sokeri 171g694kcal0g170.8g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 101g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g8g25kcal0.9g4.8g0.6g2.3g
Kaneli, jauhettu, annos 2g4g11kcal0.1g3.2g0.1g2.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g16g64kcal0g15.9g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl402g1367kcal8g12.1g140.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2208g4593kcal23.6g457.8g283.8g20.2g
Valittu annoskoko1104g2297kcal11.8g228.9g141.9g10.1g
Annoskoko puolitettuna552g1148kcal5.9g114.5g71g5.1g
Arvot/100g100g208kcal1.1g20.7g12.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110891