Rahkalettuset (ei arvaa karpiksi)

Sekoita munat, mantelijauho, rahka, makeutusaine ja vanilliinisokeri sekaisin.

(sähkövatkaimella vatkaantuu hyvin).

Paista pannulla voin kera tai lettupannulla. 4 pientä lettua vastaa yhtä annosta.

Ohje karppausfoorumilta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 467g647kcal58.3g1.4g45.7g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki569g319kcal48.4g28.5g1.1g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g39g232kcal8.1g2.6g20.9g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka11g45kcal0g11.3g0g0g
Canderel makeutusjauhe18g70kcal0.5g17g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2208g2627kcal230.6g121.6g135.4g0g
Valittu annoskoko1104g1313kcal115.3g60.8g67.7g0g
Annoskoko puolitettuna552g657kcal57.7g30.4g33.9g0g
Arvot/100g100g119kcal10.4g5.5g6.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116856