Tosi hyvät jauhelihapihvit (karppi)

Sekoita ainekset keskenään ja tee taikinasta n. 8-10 pihviä.

Paista uunissa kypsiksi 200 asteessa 20-30 minuuttia.

Nää pysyy tosi hyvin kasassa ja ovat sitten hyviä, ei-karpitkin ovat vuolaasi kehuneet.

Pellille tulee paljon nestettä, jonka voi käyttää vaikka kastikkeeksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 198g60kcal2.5g9.5g0.4g3.4g
Valkopippuri 7.8g22kcal0.8g3.3g0.2g2g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt240g110kcal7.7g11.5g3.6g0g
Pekoni rasvainen 168g631kcal20.1g0g62.1g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 479g662kcal89.9g0g33.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2208g2969kcal242g48.6g199.6g10.8g
Valittu annoskoko1104g1485kcal121g24.3g99.8g5.4g
Annoskoko puolitettuna552g742kcal60.5g12.2g49.9g2.7g
Arvot/100g100g135kcal11g2.2g9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197849