Karpit letut

Vatkaa munat hyvin, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma tai vesi joukkoon ja vatkaa suola (+ ripaus vaniljasokeria) lopuksi taikinaan.

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksuvatkin aidoilta letuilta.

Letun saa käärittyä kätevästi ja täytteeksi sopii suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl658g868kcal86.1g2g54.6g0g
Voi 60g434kcal0.7g0.2g48.6g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g179g1076kcal43g11.8g96.8g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl199g711kcal4g6g75.7g0g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4g16kcal0g3.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2208g6210kcal267.6g47.8g551.4g0g
Valittu annoskoko1104g3105kcal133.8g23.9g275.7g0g
Annoskoko puolitettuna552g1553kcal66.9g12g137.9g0g
Arvot/100g100g281kcal12.1g2.2g25g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206765