Eevaliin pannari

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Kaada puolet maidosta kuivien ainesten joukkoon ja ala vatkata, lisää maitoa vähitellen ja munat yksitellen, koko ajan vatkaten.

Lopuksi lisää öljy.

Anna taikina turvota hetki, sekoita se vielä kerran huolella ja kaada uunipellille joka on voideltu tai päällystetty leivinpaperilla.

Paista ensin noin 15 min 250 asteessa alatasolla, vähennä lämpö 200 asteeseen ja paista vielä noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 666g422kcal20g32g23.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 217g743kcal22.1g151.6g2.6g7.6g
Kananmuna 50g(kpl)133g168kcal14.7g0.4g12g0g
Sokeri20g81kcal0g20g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8g32kcal0g7.9g0g0g
Rypsiöljy 60g530kcal0g0g60g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2208g3952kcal113.6g423.8g195.8g15.2g
Valittu annoskoko1104g1976kcal56.8g211.9g97.9g7.6g
Annoskoko puolitettuna552g988kcal28.4g106g49g3.8g
Arvot/100g100g179kcal5.1g19.2g8.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304268