Tonnikalapihvi

4 purkkia tonnikalaa öljyssä
4 kananmunaa
1 iso sipuli
1 dl korppujauhoja
2 dl ruokakermaa (7 %)
4 rkl tilliä silputtuna
sitruunapippuria
suolaa

Kuullota sipulit pannulla.

Muserra tonnikalat kulhon pohjalle ja lisää loput ainekset mukaanlukien sipulit.

Sekoita tasaiseksi ja paista pihveinä tai pullina pannulla.

Voit myös paistaa uunissa!

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Krisseee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 458g868kcal124.1g0g41.2g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)199g169kcal2g7g13.9g0g
Sipuli (kuorittu)149g40kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Korppujauho 50g182kcal5.2g37.2g0.5g2.6g
Kananmuna kuoreton 219g312kcal27.4g0.7g22.4g0g
Tilli, tuore 30g8.9kcal1.1g0.3g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2208g3162kcal323.4g104.8g157g11.4g
Valittu annoskoko1104g1581kcal161.7g52.4g78.5g5.7g
Annoskoko puolitettuna552g790kcal80.9g26.2g39.3g2.9g
Arvot/100g100g143kcal14.6g4.7g7.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=341992