Kaalilaatikko

Keitä pienistetty kaali lihaliemellä maustetussa vedessä.

Keitä 2 dl riisiä vedessä, ota lisäksi kaalin keitinlientä.

Paista ja mausta sipulit ja jauhelihat.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja tarkista maku.

Kaada kahteen isoon uunivuokaan.

Laita pinnalle voi nokareita.

Paista 175-200:ssa pari tuntia.

Laita osaksi aikaa folio päälle kuivumisen ja palamisen estämiseksi.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 100g221kcal17.5g0g17g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 175g398kcal33.3g0g29.8g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Lihaliemikuutio Maggi2.5g7kcal0.2g0.2g0.6g0g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Puuroriisi43g149kcal2.6g32.3g0.7g1g
Kuohukerma,valio,2dl50g170kcal1g1.5g17.5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen25g8.2kcal0.8g1.2g0g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Voi 7.5g54kcal0.1g0g6.1g0g
Kaali, valkokaali375g79kcal4.5g12.7g0.7g7.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2208g2215kcal122g103g145.2g20.4g
Valittu annoskoko1104g1107kcal61g51.5g72.6g10.2g
Annoskoko puolitettuna552g554kcal30.5g25.8g36.3g5.1g
Arvot/100g100g100kcal5.5g4.7g6.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=433978