Gluteenittomat suklaacookiet

Sulata voi. Rouhi suklaa ja sulata 50g voin joukoon.

Sekoita sokeri ja munat yksitellen hieman jäähtyneeseen rasvaseokseen.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

ja lisää suklaarouheen kanssa vuorotellen rasvaseoksee varovasti sekoittaen.

Sekoita tasaiseksi ja nostele lusikalla nokareita pellille.

Paista 200C 10min

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Hannuzka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 160g1161kcal1.9g0.6g130.1g0g
Leivontasuklaa, tumma (Fazer), annos 5g200g1120kcal16g74g84g0g
Fin mix hieno jauhoseos, luontaisesti gluteeniton (Semper), annos 100g400g1361kcal10g332.1g2g8g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 10g36kcal1.8g1.1g2.1g2.9g
Leivinjauhe 6g11kcal0.3g2.3g0g0g
Sokeri 136g552kcal0g135.9g0g0g
Siirappi 112g338kcal0.1g83g0g0g
Kananmuna kuoreton 80g114kcal10g0.2g8.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2208g9384kcal80.2g1258.4g452.8g21.8g
Valittu annoskoko1104g4692kcal40.1g629.2g226.4g10.9g
Annoskoko puolitettuna552g2346kcal20.1g314.6g113.2g5.5g
Arvot/100g100g425kcal3.6g57g20.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=447785