Mustikkapiirakka (hedelmäsokerilla)

100g 60% leivontamargariinia
30g (vajaa puoli desiä) hedelmäsokeria
1 muna
1 dl kaurahiutaleita
1,5 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

Täyte:
4 dl = 200g mustikoita
30g hedelmäsokeria
2 tl perunajauhoja

Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaahdoksi.

Lisää muna edelleen vatkaten.

Lisää keskenään sekoitetut kaurahiutaleet, vehnäjauhot ja leivinjauhe.

Levitä taikina voidellun vuoan pohjalle ja reunoille.

Sekoita täytteen aineet ja pane taikinan päälle vuokaan.

Paista uunin keskitasossa noin 20-25 minuuttia, 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Juanita
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 20g67kcal0g16.4g0g0.3g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 60g244kcal0g60.1g0g0g
Mustikka metsä- 402g177kcal2g25.7g2.4g13.2g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 171g585kcal17.4g119.4g2g6g
Kaurahiutale 70g263kcal10.2g40g5.1g7g
Kananmuna kuoreton 110g158kcal13.8g0.3g11.3g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 60g244kcal0g60.1g0g0g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 201g1078kcal1.8g1.4g120.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2208g5668kcal91.4g654.4g282.4g53.2g
Valittu annoskoko1104g2834kcal45.7g327.2g141.2g26.6g
Annoskoko puolitettuna552g1417kcal22.9g163.6g70.6g13.3g
Arvot/100g100g257kcal4.1g29.6g12.8g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=62306