Kotipulla (20 kpl taikina, 1 pikkupulla 46g)

Tässä versiossa jauhoina 1,5 dl grahamjauhoja + 6dl vehnäjauhoja.

Sekoita puolikas hiivapaketti kädenlämpöiseen maitoon (2,5 dl). Lisää puolikas teelusikallinen suolaa, 3/4 dl sokeria ja puolet jauhoista.

Sekoita niin että taikina saa ilmaa.

Vaivaa kimmoisaksi, lisää tarvittaessa jauhoja samalla.

Lisää pehmennyt leivontamargariini.

Jätä taikina kohoamaan huoneenlämpöön.

Kun taikina on kohonnut (n.20 min kuluttua) voit alkaa käsitellä taikinaa ja pyöritellä pikkupullia.

Ota mukaan taikinaan loppuosa jauhoista hiljalleen tarpeen mukaan.

Kun pullat ovat kohonneet sopivasti lämpimässä, voitele munalla ja paista 200 asteessa (kevyen vaaleanruskeiksi, noin 10 min)

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Kanerva2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 24g35kcal3g0.1g2.5g0g
Vehnäjauho sunnuntai437g1529kcal52.4g310.1g9.2g15.3g
Grahamjauho, 1 dl127g459kcal16.6g87.9g3.8g15.9g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen91g655kcal0g0g72.8g0g
Suola, annos 3g6.1g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 30g23kcal4g0.3g0.1g2.1g
Maito, Kevyt303g140kcal9.7g14.6g4.5g0g
Sokeri 85g345kcal0g84.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2208g6367kcal171.4g995.6g185.8g66.6g
Valittu annoskoko1104g3184kcal85.7g497.8g92.9g33.3g
Annoskoko puolitettuna552g1592kcal42.9g248.9g46.5g16.7g
Arvot/100g100g288kcal7.8g45.1g8.4g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=74187