Kylmäsavulohi-katkarapupiirakka

Sulata taikina ohjeen mukaan ja painele uunivuokaan.

Pilko sipuli, leikkaa lohi ja tilli pieneksi silpuksi.

Sekoita kaikki ainekeset samassa kulhossa keskenään ja kaada pohjan päälle.

Paista 200 asteessa noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g2899g10725kcal130.4g898.6g724.6g107.2g
Sipuli (kuorittu)362g98kcal4.7g17.4g0.7g6.2g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g1087g2098kcal206.5g1.1g141.3g0g
Katkarapu 1304g892kcal188.3g0g14.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1304g1644kcal143.5g3.9g117.4g0g
Maito, Kevyt1449g667kcal46.4g69.6g21.7g0g
Kuohukerma,valio,2dl725g2464kcal14.5g21.7g253.6g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa725g2174kcal166.7g0g166.7g0g
Tilli, tuore 145g43kcal5.3g1.3g1.2g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g41607kcal1812.6g2027.2g2883g232.8g
Valittu annoskoko10000g20804kcal906.3g1013.6g1441.5g116.4g
Annoskoko puolitettuna5000g10402kcal453.2g506.8g720.8g58.2g
Arvot/100g100g208kcal9.1g10.1g14.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266415