Kanakaura

Keitä kaura ja kvinoa.

Wokkaa kana.

Kun kana on melkein valmis lisää oliivit ja pavut.

Lisää kaura-kvinoa wokkiin.

Pippuria, suolaa ja yrttejä.

Kauran ja kvinoan paino kypsänä kun tein edellisen päivän tähteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Sartza75

Sartza75 sanoi...

Tosi täyttävää.

perjantai 01.03.2013 klo 19:06

AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell2717g2989kcal625g0g57.1g0g
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g2174g7826kcal313g1280.4g152.2g204.3g
Luomu suuret valkoiset pavut arvot valutetuille pavuille (Gogreen), annos 230g2500g4325kcal290g577.5g40g330g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)1522g2663kcal30.4g53.3g258.7g67g
Kvinoa, keitetty (-), annos 100g1087g1304kcal43.5g228.3g21.7g32.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g38215kcal2603.8g4279g1059.4g1267.8g
Valittu annoskoko10000g19108kcal1301.9g2139.5g529.7g633.9g
Annoskoko puolitettuna5000g9554kcal651g1069.8g264.9g317g
Arvot/100g100g191kcal13g21.4g5.3g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343023