Jauhelihakastike

Ruskista jauheliha ja sipuli oivariinissa pannulla.

Mausta jauhelihamausteella ja viherpippurirouheella (½ tl). Lisää ruskistetun jauhelihan joukkoon vehnäjauhot ja sekoita hyvin.

Kaada seos kattilaan ja lisää kiehuva vesi sekoittaen koko ajan.

Lisää lihaliemikuutio ja soijakastike.

Keitä hiljalleen noin 30 min. Nauti keitettyjen perunoiden, babyporkkanoiden ja kevyen punajuurisalaatin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, juokseva, rasvaseos72g521kcal0.4g0.4g57.9g0g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g2897g4924kcal550.3g0g289.6g0g
Sipuli (kuorittu)1448g391kcal18.8g69.5g2.9g24.6g
Jauhelihamauste, annos 15g36g1.1kcal0g0.4g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 181g621kcal18.4g126.7g2.2g6.3g
Vesi5069g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi80g223kcal7.2g5.6g18.3g0.1g
Soijakastike 217g131kcal11.2g20.6g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g13625kcal1212.6g446.4g743g62g
Valittu annoskoko10000g6813kcal606.3g223.2g371.5g31g
Annoskoko puolitettuna5000g3406kcal303.2g111.6g185.8g15.5g
Arvot/100g100g68kcal6.1g2.2g3.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81891