Kanalasagne

Sulata voi kattilassa, lisää vehnäjauho.

Lisää maitoa ja kiehauta.

Sekoita ja anna suurustua.

Lisää 200g juustoraaste.

Paista kanat, lisää hiukan vehnäjauhoja ja pari desiä vettä.

Kastike suurustuu, lisää sinappia, ketsuppia ja koskenlaskijaa.

Lado lasagnelevyjen kanssa vuorotellen.

Päälle jää juustokastike ja juustoraaste.

Jos haluat nopeuttaa kypsymistä, keitä vesi, laita lasagnelevyt kuumaan veteen noin 5 minuutiksi ennen kuin ladot vuoan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermajuusto 17% (Pirkka), annos 40g1414g3888kcal410g1.4g240.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 354g1213kcal36g247.4g4.2g12.4g
Lasagnelevy, täysjyvä (Myllyn paras), annos 12g653g2238kcal79.6g437.8g5.2g50.2g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g163g457kcal31g0g35.9g0g
Sinappi 87g114kcal3.8g12.3g5.2g1.5g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 5438g2479kcal163.1g261g81.6g0g
Voi 163g1183kcal1.9g0.7g132.6g0g
Ketsuppi, euro shopper98g98kcal1g22.5g0.5g1.2g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet hunajamarinadissa1631g2137kcal293.6g21.2g97.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g27614kcal2040g2008.6g1206.8g130.6g
Valittu annoskoko10000g13807kcal1020g1004.3g603.4g65.3g
Annoskoko puolitettuna5000g6904kcal510g502.2g301.7g32.7g
Arvot/100g100g138kcal10.2g10g6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339826