Puolukkakakku

Sulata voi. sekoita kuivat aineet.

Lisää puolukkasurvos voisula ja maito.

Sekoita hyvin.

Kaada voideltuun jauhotettuun vuokaan ja paista tunti.

Kumoa kypsä kakku ja jäähdytä vuoan alla

käytä 2 tl soodaa ei leivinjauhetta

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g80g581kcal0.8g0.8g63.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 291g998kcal29.6g203.6g3.5g10.2g
Sokeri 254g1029kcal0g253.3g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu10g8kcal0.2g1.8g0.1g0.2g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g10g36kcal0.3g7.9g0.3g0g
Neilikka, annos 4g5g18kcal0.2g4g0.2g0g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0g
Puolukkasurvos sokeroimaton 149g58kcal0.7g10.1g0.7g3.9g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen298g98kcal9.8g14.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2212g5687kcal84.2g999.8g136.8g28.6g
Valittu annoskoko1106g2844kcal42.1g499.9g68.4g14.3g
Annoskoko puolitettuna553g1422kcal21.1g250g34.2g7.2g
Arvot/100g100g257kcal3.8g45.2g6.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=247154