Peten banaanikakku

Soseuta banaanit.

Sekoita jauhot, kaurahiutaleet, leivinjauhe ja sooda kulhossa.

Lisää sokeri, banaanisose, rasva ja vesi.

Sekoita taikina notkeaksi, kaada voieltuun vuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin ½ tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 78g254kcal8.2g47g1.7g7.7g
Vehnäjauho, sunnuntai229g801kcal27.5g162.6g4.8g6.9g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)141g521kcal19.7g77.5g11.3g15.5g
Leivinjauhe 14g25kcal0.7g5.3g0g0.1g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g3.5g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 120g486kcal0g119.6g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g338g284kcal3.7g61.9g1.4g6.1g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g141g1043kcal0g0g115.5g0g
Vesi42g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2212g6828kcal119.6g947.8g269.4g72.6g
Valittu annoskoko1106g3414kcal59.8g473.9g134.7g36.3g
Annoskoko puolitettuna553g1707kcal29.9g237g67.4g18.2g
Arvot/100g100g309kcal5.4g42.8g12.2g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=430099