Borssi porsaanliha

Paistetaan ensin öljyllä sipuli, porkkana, punajuuri (+ 1rkl etikkaa), tomaatti.

Keitetaan lihapalat, poistetaan vaahto ja lisätään paistetut vihannekset, pavut, kaali ja perunat.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Monal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)375g601kcal71.3g0g33.8g0g
Punajuuri 250g96kcal2.5g17.3g0.5g6.3g
Kaali, valkokaali100g21kcal1.2g3.4g0.2g2.1g
Pavut,ruskeat suolaliemess85g85kcal6g12.8g1g18.4g
Peruna, keskikokoinen 60g150g90kcal2.3g19.5g0.2g1.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g33g9kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g7.5g68kcal0g0g7.5g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g63g13kcal0.4g2.4g0.2g0.9g
Chili paprika punainen2.5g1kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2212g1988kcal169g118.8g87.2g61.2g
Valittu annoskoko1106g994kcal84.5g59.4g43.6g30.6g
Annoskoko puolitettuna553g497kcal42.3g29.7g21.8g15.3g
Arvot/100g100g90kcal7.6g5.4g3.9g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96259