PAPRIKARISOTTO

Hienonna sipuli ja kuutioi paprikat pieniksi.

Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota riisi ja sipuli- ja valkosipulisilppu.

Lisää paprikapalat.

Lisää viinietikka, kiehuva vesi ja kasvisliemikuutiot.

Anna risoton poreilla 10-15 minuuttia.

Sekoita välillä.

Tarkista riisin kypsyys maistamalla.

Lisää kevytkerma ja anna seoksen kiehua vielä hetki.

Risotto on parhaimmillaan puuromaisena löysänä.

Lisää juustoraaste ja mausta ruoka limepippurirouheella ja tarvittaessa ripauksella suolaa/ lorauksella soijaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Kinkki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 949g278kcal8.9g42.7g3.8g18g
Paprika keltainen 949g286kcal8.9g48.4g1.9g19g
Sipuli 633g192kcal7.9g30.4g1.3g10.8g
Valkosipuli 190g206kcal15g30.9g1.1g4g
Oliiviöljy 190g1679kcal0g0g189.9g0g
Riisi puuroutuva 1582g5417kcal95.9g1196.2g11.1g36.4g
Vesi3798g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma 4% (Rainbow), annos 200g1266g760kcal11.4g65.8g50.6g3.8g
Kasvisliemikuutio 127g386kcal12g17.1g29.7g2g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g190g747kcal60.8g0g55.1g0g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g127g128kcal0g26.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g20155kcal441.6g2916.2g689g188g
Valittu annoskoko10000g10077kcal220.8g1458.1g344.5g94g
Annoskoko puolitettuna5000g5039kcal110.4g729.1g172.3g47g
Arvot/100g100g101kcal2.2g14.6g3.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358816