Perukan suklaakakku

Sekoita kuivat aineet, sulata rasva ja lisää siihen kieh.

vesi, riko munien rakenne.

Kuiviin aineisiin lisätään munat ja vesi-rasvaseos.

Paista 175astetta noin1 tunti.

tee tomusokerista, rasvasta, kaakaosta ja maidosta sekoitus.

Kuumenna se ja kaada kypsän kumotun kaakun päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 80 normaalisuolainen135g972kcal1.3g1.3g108g0g
Vesi, vesijohtovesi 135g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 230g932kcal0g229.3g0g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g270g945kcal9.4g218.7g2.7g8.1g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten41g134kcal9.5g18.2g8.5g4.5g
Leivinjauhe 9g16kcal0.5g3.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.5g18kcal0g4.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 99g141kcal12.4g0.3g10.1g0g
Tomusokeri 1dl=60g81g324kcal0g81g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten14g45kcal3.2g6.1g2.8g1.5g
Oivariini, 80 normaalisuolainen45g324kcal0.4g0.4g36g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 45g21kcal1.3g2.2g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2214g7740kcal76g1130.8g337.6g28.2g
Valittu annoskoko1107g3870kcal38g565.4g168.8g14.1g
Annoskoko puolitettuna554g1935kcal19g282.7g84.4g7.1g
Arvot/100g100g350kcal3.4g51.1g15.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135002