Olutpiirakka

Pohja: plo olutta, jauhoja 4dl, ruokaöljyä, ja kaksi kananmunaa sekasin pellille
täyte: 450-500g jauhelihaa, kermaviili prkl, prkl tomaattimurskaa, sipuli ja pinnalle juustoraaste ps

uuniin 225 astetta 30-40min

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Destodimus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 186g79kcal0.7g7.6g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai147g513kcal17.6g104.1g3.1g4.4g
Ruokaöljy keskiarvo 4.5g40kcal0g0g4.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 62g78kcal6.8g0.2g5.6g0g
Jauheliha, sika-nauta 254g562kcal44.4g0g43.1g0g
Sipuli 17g5.1kcal0.2g0.8g0g0.3g
Tomaattimurska 226g66kcal1.3g12g0.5g4.3g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 113g97kcal3.5g5g6.8g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g99g385kcal28.6g2g28.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2214g3651kcal206.2g263.4g184.4g18g
Valittu annoskoko1107g1826kcal103.1g131.7g92.2g9g
Annoskoko puolitettuna554g913kcal51.6g65.9g46.1g4.5g
Arvot/100g100g165kcal9.3g11.9g8.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338574