Raparperimustikkapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää voisula, kuohukerma ja maito, sekoita.

Lisää kuivat aineet ja sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina voideltuun piirakkavuokaan.

Kuori ja pilko raparperi.

Laita raparperin palat ja mansikat taikinan päälle piirasvuokaan.

Nypi pehmeä rasva, sokeri ja vehnäjauhot ja ripottele päällimmäiseksi piirakkavuokaan.

Paista 200 asteessa n.30min.

tarjoile vanilja jäätelön tai creme vanillan kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Niksuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 82g117kcal10.3g0.2g8.4g0g
Sokeri 127g516kcal0g127g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 75g26kcal2.3g3.7g0.1g0g
Maito rasvaton 200ml75g25kcal2.5g3.7g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g75g546kcal0.7g0.7g59.8g0g
Leivinjauhe 7.5g13kcal0.4g2.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 195g667kcal19.8g136.1g2.3g6.8g
Mustikka metsä- 187g82kcal0.9g12g1.1g6.2g
Raparperi 135g45kcal0.9g7.4g0.1g1.9g
Voi, 1 tl, 5 g37g273kcal0.4g0.4g29.9g0g
Sokeri 64g258kcal0g63.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 49g167kcal5g34g0.6g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2214g5471kcal86.4g783g204.6g33.2g
Valittu annoskoko1107g2736kcal43.2g391.5g102.3g16.6g
Annoskoko puolitettuna554g1368kcal21.6g195.8g51.2g8.3g
Arvot/100g100g247kcal3.9g35.4g9.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294678