Uunipäärynät

Huuhdo päärynät ja puolita ne. Sivele leikkauspinnoille sitruunamehua.

Sulata voi ja sekoita joukkoon kaneli, hunaja ja pähkinärouhe.

Asette päärynän puolikkaat uunivuokaan leikkauspinta ylöspäin ja lusikoi pähkinäseosta päälle.

Kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 30 min,

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Mimosa76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 991g378kcal2.7g69.8g0.9g34g
Sitruunamehu, laimentamaton17g3.5kcal0.1g0.3g0g0g
Voi 32g229kcal0.4g0.1g25.6g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g11g41kcal0.4g9g0.4g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g34g108kcal0.3g26.4g0g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl23g144kcal3.2g0.8g14.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2214g1807kcal14.2g212.8g82.2g68g
Valittu annoskoko1107g903kcal7.1g106.4g41.1g34g
Annoskoko puolitettuna554g452kcal3.6g53.2g20.6g17g
Arvot/100g100g82kcal0.6g9.6g3.7g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348598