Turskakeitto

Laita turkapalat, kalaliemikuutio ja vesi kattilaan, kuumenna kiehuvaksi ja kuori vaahto.

Lisää peruna-keittojuurekset, palsternakka ja pippurit, keitä 10min.

Tarkista maku

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Dinivian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska 150g115kcal25.9g0g1.1g0g
Peruna-keittojuurekset (Pirkka), annos 750g375g244kcal6.4g45g0g0g
Palsternakka 75g48kcal0.4g8.9g0.3g3.4g
Kalaliemikuutio 5.5g17kcal0.6g1.9g0.8g0.1g
Vesi501g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2215g852kcal66.8g112.4g4.4g7.6g
Valittu annoskoko1108g426kcal33.4g56.2g2.2g3.8g
Annoskoko puolitettuna554g213kcal16.7g28.1g1.1g1.9g
Arvot/100g100g39kcal3g5.1g0.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=409075