Maa-artisokkakeitto

Kuori artisokat ja pilko niitä.

Kuori perunat ja piko hieman pienemmäksi kuin artisokat.

Keitä vedessä, johon lisäät kasvisliemen.

Soseuta keitto ja viimeistele se creme bonjour valkosipuli-yrttivalmisteella.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1478 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maa-artisokka 300g137kcal1.5g24.6g0.6g12g
Peruna, keskikokoinen 60g225g135kcal3.4g29.3g0.2g2g
Vesi525g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g21g25kcal0.5g1.3g1.9g0.3g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit38g49kcal1.1g0.8g4.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2217g691kcal13g112g15.2g28.6g
Valittu annoskoko1109g346kcal6.5g56g7.6g14.3g
Annoskoko puolitettuna554g173kcal3.3g28g3.8g7.2g
Arvot/100g100g31kcal0.6g5.1g0.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=318643