Kurpitsapyttipata

Paista/hauduta pilkottu sipuli (1 kpl) ja kurpitsa rasvassa pehmeiksi (n. 10-15 min.).

Lisää yksi pilkottu tomaatti ja timjami.

Kun tomaatti pehmenee, lisää noin 7 pilkottua, keitettyä peruna ja kalkkunanakit.

Ruskista.

Lisää muut mausteet (joita voi vaihdella maun mukaan).

Koristele viinisuolaheinällä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 887 grammaa

Jellonaattor
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty462g342kcal8.8g71.2g0.9g4.6g
Kurpitsa 181g29kcal1.4g3.6g0.2g3.6g
Sipuli 83g25kcal1g4g0.2g1.4g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g19g86kcal0.1g0.1g9.6g0g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g1.2g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g175g36kcal1g6.6g0.5g2.4g
Kalkkunanakki, atria, 1 kpl/30 gr188g188kcal22.5g4.9g9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2217g1411kcal69.6g180.8g40.8g24g
Valittu annoskoko1109g706kcal34.8g90.4g20.4g12g
Annoskoko puolitettuna554g353kcal17.4g45.2g10.2g6g
Arvot/100g100g64kcal3.1g8.2g1.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=195633