Tuliset, ihanat katkaravut

Salsa, kermaviili ja tuorejuusto laitetaan lämpenemään kattilaan.

Sekoitellaan kunnes tuorejuusto sulanut.

Lisätään katkaravut.

Annetaan muhia tovi, mutta vahditaan ettei kiehu.

Jaetaan soossi uuninkestäviin annosvuokiin (noista aineksista tulee 2 annosta).

Juustoraastetta päälle ja työnnetään uuniin. 200 astetta, sen aikaa että juusto saa kauniin värin.

Ja sitten syömään!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salsa, medium1808g326kcal18.1g54.2g3.6g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)3617g2351kcal115.7g173.6g126.6g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 904g2758kcal31.6g37.9g271.2g4.5g
Katkarapu 1808g1237kcal261.1g0g19.9g0g
Juusto, kova pienikoloinen juusto, rasvaa 24-27 %, edam 1808g6158kcal479.2g0g464.7g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g54g187kcal5.4g41.2g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g26033kcal1822.2g613.8g1774.8g9g
Valittu annoskoko10000g13016kcal911.1g306.9g887.4g4.5g
Annoskoko puolitettuna5000g6508kcal455.6g153.5g443.7g2.3g
Arvot/100g100g130kcal9.1g3.1g8.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198040